MILFULLES DE CARBASSÓ I POLLASTRE

Una poc de disseny per menjar un simple carbassó amb pollastre.



 Ingredients:
Carbassó
Xampinyons
Ceba
Alls
Piteres de pollastre
Formatge en làmines
Julivert picat
Prebebò
Sal

Tallar el carbassó, xampinyons i alls a làmines i la cebà a tires.
Coure les verdures per separat, jo ho faig al vapor amb la fiambrera lekue, però es pot fer a la planxa o al forn. Tot amb sal i prebebò, la ceba i l'all ho faig junt. Les piteres de pollastre les vaig fer a la planxa.
Muntar a dins un plat amb un motlle quadrat, si no teniu motlle en podeu fer un amb un poc de cartró embolicat de paper de plata.
Posar una capa de carbassó, una de xampinyons, una de pitera tallada ben fina, una de ceba, una de formatge i repetir la capa. Posar un poc de julivert, al forn a gratinar i llest.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada