PASTÍS DE CARN I CARBASSÓ



Ingredients:
Carbassons
Carn picada
Formatge en lonches
York
Xampinyons
Cebes
Sal, prebebò, orenga
Oli d'oliva
Vi blanc


Tallam els carbassons a làmines fines, courer-los (al forn, planxa, microones).
Tallam sa ceba petita i la posam dins una pella amb un poc d'oli, quan està rosseta, afegim sa carn picada i ses espècies, quan tengui color afegim es xampinyons tallats petitets i un tassó de vi blanc, deixam coure fins que la carn sigui cuita i el vi evaporat.
Forram un motlle amb ses làmines de carbassó, a damunt feim una capa amb york i una tercera de formatge (amb 4 "tranxetes" n'hi ha hagut suficient), per acabar omplim amb la carn picada.
Posam al forn 10 minuts perquè es fongui es formatge, trabucam a dins una palangana i ja està llest.

3 comentaris:

  1. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!! això si que fa una pintarra de bon de veres !!! no és que lo demés no en fes , però crec que cada dia et superes més !!!!.....ens veim més tard ;)

    ResponElimina
  2. Tiene que estar rica esta receta, es como una lasaña ó pastel de carne pero sin bechamel, seguro que la habréis disfrutado.

    Besos y gracias por participar en mi sorte.

    ResponElimina
  3. Hola! Moltes gràcies per la visita!!
    Aquest pastís que ens portes té un aspecte deliciós! m'encanta!
    Molts petonetss

    ResponElimina