QUICHE DE TONYINA

Sempre faig la quiche lorraine, perquè la tenc per mà i sempre me surt bé. Però he dit que punyetes, hem de provar altres coses, i m'he decidit per aquesta, l'he trobat a un llibre de receptes de tartes salades i encara que m'ha estat un poc estrany posar-hi maionesa al farciment, crec que no hi ha quedat gens malament.



Hi he posat:
Pasta de fulls
400gr de tonyina
1/2 tassó de maionesa
2 cebes
4 ous
200 ml de nata
Formatge rallat
Eneldo
Sal


Tallar sa ceba a gust (m'agrada grosseta) i fregir-la amb un poquet d'oli fins que sigui fluixeta.
Untar un motlle amb mantequilla i posar-hi sa pasta de fulls, picar-la amb una forqueta per tot perquè no s'infli dis es forn.
Mesclar la resta d'ingredients i posar-ho a dins es motllo damunt sa pasta de fulls.
Posar-ho al forn 35minuts a 180º, o fins que sigui cuit, no se perquè però sempre necessit més temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada