SALSA DE XAMPINYONS

Aquesta salsa la vaig veure a jugando a las cocinitas, i és ideal per acompanyar carn a la planxa, i com tot el que faig habitualment fàcil i ràpid.




Ingredients:
Xampinyons
Porros
Alls
1 cullerada grossa de sopa de ceba de sobre
Un esquit de wisky
1 brick petit de nata
Prebebò
Sal
Oli d'oliva

Dins una pella posam un poc d'oli i hi posam el porro i l'all tallat petitet, quan hagi agafat color posam la cullerada de sopa de ceba i deixam uns minutets al foc, remenant.
Posam els xampinyons a làmines i el prebebò (jo n'hi he posat bastant)

Després d'uns minuts afegim l'esquit de wisky, deixam que s'evapori l'alcohol i afegim el brick de nata.
Deixam al foc 10 minutets i la passam per la batedora, si queda molt espessa afegir un poquet d'aigua, rectificar de sal i ja està llesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada