PITERES FARCIDES TRES SABORS

Vengueren ses amigues glamouroses a sopar i vaig mirar de que tenguessin un bon soparillo.




Ingredients:
Piteres de pollastre                                  Cuixot salat
Cuixot dolç                                              Formatge de cabra
Havarti                                                     Formatge feta
Paté                                                         Anous
Espinacs                                                   Alls
Julivert                                                     Oli
Sal                                                            Prebebò

Comprar les piteres en filets molt fins, posar en adob amb all tallat petitet, julivert, sal, prebebò i oli, unes 4 hores varen bastar, però com més temps millor. Farciments:
-Espinacs: Bullir els espinacs, colar i posar a una pella amb un rajolí d'oli, anous trossejades i formatge feta. Deixar fondre fins a formar una massa homogènia. Escampar a damunt la pitera, sense passar-se perquè no vessi.
-Formatge havarti a làmines i paté. Primer es posa el formatge, que cubreixi la pitera i a damunt un poc de paté. Igualment sense passar-se.
-Cuixot salat i formatge de cabra. Primer el cuixot i a emmig una làmina del formatge.
Enrotllar les piteres i travar-les amb un palillo. Passar-les per la pella amb un poc d'oli ben calent (no massa oli, i no massa temps, no  s'han de coure, només han d'agafar coloret) i posar-les dins una palangana i a dins es forn 30 minutets per acabar de coure.
I ja estan llestes i boníssimes, les vaig acompanyar amb salsa de xampinyons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada