TRUNYELLES DE FILET DE PORC

 
Avui dematí fullejant una revista he vist aquesta recepta de n'Arguiñano, i no he pogut esperar a fer-la, aquí teniu es sopar d'avui.




1 filet de porc (solomillo)                                               80gr de cuixot salat
500gr de xampinyons                                                     3 alls
1 cullerada de farina                                                       1/2 tassó de vi blanc
Oli d'oliva, sal, prebebò                                                  Julivert, pa rallat

Picam 2 alls i les posam dins una pella amb un poc d'oli, les saltejam un minut, afegim el cuixot picat i la farina. Deixam 2 minuts, hi posam el vi i deixam que s'evapori l'alcohol. Tallam els xampinyons a quatre cantons i les afegim. Deixam coure 20 minuts, en estar cuit espolvorejam amb julivert. Tallam el filet en dos troços de per llarg, a cada troç tallam tres tires sense arribar al final i en feim una trunyella. Salpebram la carn, la posam dins una palangana de forn untada d'oli. A damunt la carn posam pa rallat, all i julivert picats i un raig d'oli. Posam al forn 20 minuts a 225º. Ja ho podem emplatar amb els xampinyons. Aquí teniu l'enllaç de la recepta de n'Arguiñano.


2 comentaris:

  1. Segur que va ser un sopar deliciós, quina bona pinta que fa.
    Petons

    ResponElimina