QUICHE DE TONYINA

Sempre faig la quiche lorraine, perquè la tenc per mà i sempre me surt bé. Però he dit que punyetes, hem de provar altres coses, i m'he decidit per aquesta, l'he trobat a un llibre de receptes de tartes salades i encara que m'ha estat un poc estrany posar-hi maionesa al farciment, crec que no hi ha quedat gens malament.

SALSA DE XAMPINYONS

Aquesta salsa la vaig veure a jugando a las cocinitas, i és ideal per acompanyar carn a la planxa, i com tot el que faig habitualment fàcil i ràpid.


CRUIXENT D'ESCABETX DE POLLASTRE

Aquesta és la meva aportació a la recepta del 15 dels fogons de la bordeta, aquest mes dedicat a l'escabetx.

Definició de REPTE

1 Reprensió severa.

2 Acció de provocar algú a un combat, un duel, etc.

3 Objectiu difícil que constitueix un estímul i un desafiament per a qui se'l proposa.

La recepta d'els fogons de la bordeta de setembre, ha estat un repte per jo, tal com diu la definició ha estat un objectiu difícil, un estímul i un desafiament, i m'ha agradat acomplir-lo.


PASTÍS SALAT DE POMA I FORMATGE DE CABRA

Aquesta recepta, la vaig fer per participar a la trobada gastronòmica que feim amb els amics de tant en tant, la temàtica era la cuina vegetariana (ous i llet estava permès). Les fotografies no son massa guapes, vaig anar molt justa de temps i l'hora del sopar va arribar molt aviat.La idea d'aquesta recepta l'he agafada del blog de el taller de cocina de marian rodríguez, la primera vegada que la vaig veure ja me va cridar l'atenció i no vaig tenir mal ull, m'ha agradat molt el resultat, gràcies Marian. La recepta original està feta en forma de tartaletes individuals, però no tenia motlles suficients i vaig optar per fer-ho dins un motlle gros.