CANELONS DE VERAT

 
Per als qui com jo, no vos sona de res sa paraula "verat" us diré que es tracta de "caballa". Altres vegades havia fet uns canelons similars amb tonyina, vaig veure aquesta recepta a La cocina de Camilni i vaig decidir a provar amb el verat i han sortit ben bons.

COCA DE PASTENAGA

Sempre que he provat aquesta coca m'ha encantat, però no l'havia feta mai, això de tenir un blog de cuina dona coratge a fer coses noves, ha sortit bastant bona, segur que la repetiré, la propera vegada provaré d'afegir-hi una cobertura de xocolata.

REMENAT DE FAVES TENDRES


De tant en tant faig una comanda de verdura ecològica, vaig comprar faves tendres i les he trobades ideals per fer un remenat com aquest.

BROWNIE


Crec que aquest és l'unic postre que me surt bé, el faig sovint perquè no falla mai i sempre agrada. Aquest serà per menjar davant el televisor amb el Madrid-Barça.

PATATES AMB PICORNELLS

Avui es meu cunyat m'ha duit un bon grapat de picornells, m'ha dit que no podia ser que estant a desembre no tengués a es blog una recepta de bolets, idoi dit i fet, aquí la teniu. L'he agafada d'els fogons de la bordeta, una gran font d'inspiració.