POLLASTRE AMB MAIONESA D'ALFÀBREGA


Avui hem tengut un diumenge fantàstic, que n'es d'agradable aquest soleiet a sa cara, es colors tan intensos que es veuen en dies com aquests. I que millor que aprofitar aquest bon temps per dinar a vorera de mar, escoltant ses ones com van i venen.
Vaig veure aquesta recepta a Dime que es viernes i l'he trobada ideal per fer-la avui.


 Necessitam:

Pollastre rostit: jo ho he fet amb piteres, però es pot fer amb qualsevol part del pollastre. Les he posades dins es forn 45 minuts a 180º amb oli d'oliva, un raig de vi blanc, sal, prebebò, romaní i farigola, després les he fetes a trossos.

Salsa maionesa d'alfàbrega:
250gr oli d'oliva
1 ou
1 pessic de sal
El suc de mitja llimona
1 brotet de julivert
Un brotet d'alfàbrega.


Per fer la salsa posam tots els ingredients a dins el tassó de la batedora, posam la batedora i sense mourer-la durant un minut o dos trituram a màxima velocitat. Quan vegem que es comença a lligar per la part de davall començam a pujar la batedora lentament fins que quedi tot mesclat.

Servim per una part es pollastre a trossets, per una altra la maionesa i per una altra pa a trossets, per anar agafant els trossos de pollastre amb una forqueta o un palillo com el que hem usat nosaltres, untam a dins la maionesa i ho acompanyam amb el pa. Ideal per fer una menjada sense necessitat de posar taula, una cosa ben informal.



4 comentaris:

  1. Margalida, la maionesa d'alfàbrega hi deu quedar ben aromàtica. I noia! Quines fotos!!! Aquest pollastre deu ser el doble de bo davant del mar!!! Petonet

    ResponElimina
  2. El que donaria per estar dinant al lloc de les fotos... quina passada!
    La maionesa d'alfàbrega me l'enduc, molt bona!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Noia, aquesta maionesa ha d'estar bonissima, clar que amb aquesta vista tot ha de saber més bo, no?

    ResponElimina
  4. Un lloc de somni per menjar la teva recepta!

    ResponElimina