PILOTES AMB BOLETS


Una recepta per menjar un poc més lleuger els dies que no hi ha bauxa, que a l'estiu son pocs. Encara que no paresqui un plat d'estiu no he passat gens de calor, una vegada al foc només s'ha de remenar de tant en tant.

Ingredients:
500gr de carn picada                       1 ou
Julivert picat                                   3 domàtigues a daus
1 all picat                                        1 ceba picada
200 gr de bolets                              1 litre de brou de carn
Orenga                                            Curri
Llorer                                               Herbes aromàtiques a gust

Mesclam la carn amb l'ou, el julivert, l'all, l'orenga i el curri, posam sal i feim les pilotes. 
Dins una cacerola ample posam el brou i les pilotes, quan comenci a bullir hi posam els altres ingredients. Deixam coure a foc baix i tapat fins que les pilotes siguin cuites, uns 45 minuts remenant de tant en tant. I Bon profit! Amb un poc d'arròs blanc estan boníssimes.


5 comentaris:

  1. Hummm...
    Haig de dir alguna cosa mes?
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja, no és necessari, queda ben clar.
      Petons.

      Elimina
  2. Este plato tiene que estar buenisimo, tomo nota, besos

    ResponElimina
  3. Margalida, un plat exquisit. Quan es cuina amb gust no passes ni calor ni fred, s'està bé.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  4. Carai, quines mandonguilles més originals, Margalida! M'ho apunto. Les fotos t'han quedat precioses i el plat sembla deliciós. Petonets!

    ResponElimina