PASTA DE DIJOUS DE SETEMBRE

Sense proposar-m'ho m'he agafat unes bones vacances, avui ha vengut bé i el més important, he estat a temps a fer fotos, ha anat just perquè ha durat ben poc. El nom no te cap misteri, avui és dijous de setembre, així de senzill.



Ingredients:
Pasta                                           Piteres de pollastre
Alls                                             Tomàtigues cherry
Nous                                           Sal, pebrebò i comí
Oli d'oliva

Posam a dins una pella amb un poc d'oli els alls tallats petits i les piteres a daus. Passats 5 minuts afegim les tomàtigues tallades per la meitat, remenam bé i afegim les nous. Salpebram i posam un poc de comí que li dona un gust més exòtic. Quan la pitera tengui coloret hi afegim la pasta bullida, donam dues voltes perquè agafi gustet i directe al plat. Bon profit!






3 comentaris:

  1. La barreja de pollastre amb nous m'ha sorprès i agradat molt, Margalida. Quina pasta més bona que t'ha sortit! Bones vacances!!! Petons

    ResponElimina
  2. Un plato de pasta rico y muy original, besitos guapa

    ResponElimina
  3. Margalida,
    Benvinguda. M'agrada la poesia a la cuina i aquest títol li escau molt bé. Què et diré de les fotos...diuen que la pasta estava d'allò més!
    Una abraçada i ben tornada,
    Nani

    ResponElimina