CREMA DE PASTENAGÓ

 

De s'hort de Sa Garriga m'han arribat uns pastenagons petitets, curros i ben ecològics. He decidit que acabarien a dins l'olla, per fer una bona crema. Encara que la tardor no vulgui manifestar-se i aquests dies tan calorosos no faci ganes menjar una crema ja vendran els dies freds ja, i llavors la podrem tornar a fer. He agafat la recepta d'Els meus plats, gràcies Eva per la recepta.


Ingredients 
750gr de pastenagó                                      1 ceba
Julivert, all, 1 pessic de gingebre en pols      Brou de verdures
1 iogurt natural                                             Oli d'oliva, sal i pebrebò

Tallam la ceba en juliana i la posam a dins una olla al foc amb una mica d'oli, quan sigui tova afegim el pastenagó pelat i tallat a trossos, el julivert i all picats i el gingebre. Ho deixam 5 minuts remenant sovint i afegim el brou, que cobreixi el pastenagó. Bullim fins que el pastenagó sigui cuit. Trituram i salpebram. Mesclam el iogurt amb sal i prebebò i ho remenam ben remenat. Servim la crema amb una cullerada d'aquest iogurt i un raig d'oli.


3 comentaris:

  1. Que bona, Margalida. Jo també sóc molt de cremes i sopes, quan fa fred. Crec que aquessta de pastanaga, encara que faci calor, també ve sempre de gust! M'ha agradat molt el toc de iogurt. Petons

    ResponElimina