PASTIS DE COLFLORI

A partir d'una carn picada que hi havia dins la gelera de Sa Cuina de sa Lluna he acabat fent aquest pastís. Un plat ideal per l'estiu, es pot menjar fred o calent, es pot preparar d'un dia per l'altre, és bastant lleuger i es pot ficar dins un tupper i menjar allà on sigui. La vaig veure a Bojos per la cuina
i vaig trobar-ho molt bona idea, només de les fotografies que hi havia ja feia salivar.

CANELONS D'ESPINACS

Un clàssic de sa cuina de sa lluna, feia temps que no els feia. És aquella recepta que va molt bé quan son molts a menjar a casa, la descobreixes, t'agrada i la fas quan convides a casa a tots els grups diferents de gent que t'envolten... i els encanta.

"PANACHÉ" DE VERDURES

Avui he conegut la paraula "panaché" a la qual no he trobat traducció. Segons el diccionari és fer dues coccions a la verdura, primer escaldar i després sofregir. He usat aquests ingredients però crec que qualsevol verdura hi pot anar molt bé.

GELAT DE BROSSAT I HALLS

Una recepta que tenia a la llista fa unes setmanes, és d'Els fogons de la Bordeta. M'ha costat trobar caramels de mel, es veu que ara no es temps de mal de coll i al final he optat per posar-hi halls de llimona i mel, ha passat la prova de tast de les meves amigues glamouroses, segur que en menjarem més vegades aquest estiu.