OUS AMB SALSA


Ja tenia ganes de publicar una recepta, per fi. Avui és un dia gris a Mallorca, meteorològicament parlant, hem tornat dues passes enrrera en el camí de l'estiu, però no hi ha que passar pena, l'estiu vendrà si o si, només cal paciència i mentre a gaudir de la fresqueta. Aquest plat crec que és apte tant per a l'hivern com per a l'estiu i encara que l'he fet per dinar, potser seria més ideal per sopar, però això va a gusts. 


Ingredients:

8 ous bullits (per 4 persones)                    pernil salat picat
oli d'oliva verjo                                               1 cullerada de farina
1/4l de brou o aigua                                     sal
julivert picat                                                     2 alls picats



Dins una pella posam un poc d'oli i hi posam l'all i el julivert picats i sofregim uns minuts, sense que se cremi l'all, que després dóna mal gust. Afegim el pernil, remenam i afegim la farina a poc a poc i remenant tot el temps, que no faci grums. Quan estigui ben mesclat afegim el brou, posam un poc de sal (tastam abans, que el pernil ja li dona gust) i sense aturar de remenar esperam i quan arranqui a bullir aturam el foc, ha de quedar una salsa espessa. Tallam  els ous per la meitat, hi posam la salsa a damunt i llest per menjar.




3 comentaris:

  1. Margalida, aquest és un plat idéal per a menjar tot l'any. Potser tenim ganes d'estiu, ja vindrà...
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  2. Benvinguda de nou, Margalida. El fred, tens raó, ha tornat a picar a la porta. A mi no m'agrada gaire, perquè estimo molt la calor. Però bé... amb una mica de paciència i bones receptes com la teva, que ens fan passar el fred, serà més fàcil esperar!! Petons

    ResponElimina
  3. Una recepta molt sucosa. gràcies per compartir-la. T'hem deixat un regalet al nostre blog. Felicitats.

    ResponElimina