PASTA AMB CARABASSÓ, COCO I CURRI


Tornam amb pasta! L'ingredient que mai falta a sa Cuina de sa Lluna. Avui amb uns ingredients de gust especial que no havia combinat mai: el curri i el coco. El resultat ha estat fantàstic i com que segur que torn a fer la recepta aquí la deix anotada per a properes ocasions.
És una recepta de la revista de thermomix i la trobareu a infinitat de blogs, entrar la màquina a la cuina ha fet que la meva improvització baixi un poc, però també m'ha fet conèixer plats nous, com aquest.


1 all                                                                  30gr oli d'oliva
2 cullerades de curri                                       400gr de carabassó a tallades fines
Formatge rallat                                               400gr de pasta
35gr de coco rallat                                          Pebrebò i sal

Bullim la pasta, colam i reservam. Posam a encalentir l'oli dins una pella amb l'all sencer, donam unes voltes a l'all i el traiem quan comenci a agafar color. Afegir a la pella el curri i remenam perquè es dissolgui bé dins l'oli. Afegim el carabassó i deixam al foc fins que quedi tou remenant de tant en tant. Després afegim el coco i el pebrebò i deixam 5 minuts més. Ho repartim per damunt la pasta i abans de servir i posam el formatge rallat.

AMB THERMOMIX

Bullim la pasta. Posam l'all i l'oli dins el vas. 3 min/100º/vel cullera. Retiram l'all. Afegim el curri 1min/100º/vel 2. Afegim el carabassó i la sal 5min/100º/gir esquerra/vel cullera. Afegim el coco i el pebrebò. 5min/100º/gir esquerra/vel cullera. Repartir el contingut del vas a damunt la pasta i hi posam el formatge rallat.

2 comentaris:

  1. Què original aquesta combinació de sabors, no?? segur que li dóna un toc genial a aquest plat de pasta, me l'apunto!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, me va pareixer un poc agosarat, però el resultat és fantàstic, totalment recomanable. Un saludo!

      Elimina