GALLETES D'ESPELTA

Ma mare i la meva germana sempre fan galletes i jo que tenc un blog de cuina no n'havia fet mai, avui m'he atrevit i no han sortit malament del tot, no? Diu el catador que tenc a Sa Cuina de Sa Lluna que son bones i això per jo, ja compta. Tot això perquè ahir ma mare en va fer (més bones que aquestes, això també ho he de dir) i avui n'he duit a la feina i es clar, les companyes n'han volgut la recepta, i ja que la tenia a mà i que avui és el #díadelaespelta he aprofitat, i aquí en teniu el resultat.

ESPIRALS INTEGRALS AMB MONGETES

Aquest any he decidit acostar-me més que mai a la cuina sana i també restringir bastant el consum de carn, per això a partir d'ara les verdures seran les reines de sa Cuina de Sa Lluna.
I per començar, aquestes espirals integrals, amb unes mongetes molt gustoses que vaig comprar al mercat de l'Olivar de Palma. 
I tenim una eina nova, el wok que m'han duit els Reis de "ca els Tios", m'encanta, no tenc temps d'arreconar-lo, quasi cada dia passa per els fogons.

CREMA DE PORROS I CREMA DE COLIFLOR

Dues cremes per compensar els torrons i llevar el fred, la primera amb els porros que vaig comprar dissabte al mercat de l'Olivar de Palma i la segona amb la coliflor de l'hort de mon pare i ma mare. Son dues cremes molt similars on només canvia l'ingredient que li dona nom.

 

CARXOFES AMB GAMBES



Anem amb la primera recepta de l'any, una recepta molt lleugera, a veure si compensam els excessos de les festes. Encara que serà difícil, perquè després de Reis ja venen els foguerons de Sant Antoni.... mmmm ja sent olor de llengonissa torrada.