COCA D'ESPINACS I SALSITXES


Massa temps sense publicar, però la qüestió es fer-ho alguna vegada, no? A Sa Cuina de Sa Lluna ens acabam de menjar aquesta coca per sopar, i amb el gustet a la boca i abans de que ho deixi per mai, us escric la recepta.




Una làmina de pasta de fulls                                        Un paquet d'espinacs congelats
Cinc salsitxes de pollastre (de carnisseria)                  Una ceba
Oli d'oliva verge                                                           Formatge en làmines
Sal i pebrebò

Bullim els espinacs amb aigua fins que estiguin descongelats, colam i reservam. Picam la ceba i la sofregim amb un poc d'oli fins que sigui transparent, hi afegim les salsitxes a troços, sofregim 10 minuts més, les salsitxes han de quedar desfetess i per acabar hi posam els espinacs i salpebram. Sense deixar de remenar ho cuinam 10 minuts més. A damunt una palangana de forn hi posam un poc d'oli i la pasta de fulls, a damunt hi escampam la mescla preparada i cobrim amb les làmines de formatge. Posam al forn 30 minuts a 180 graus i llestos.



4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moltes gràcies Marina, calenteta va ser mel!!!

      Elimina
  2. Ja t'enyoravem Margalida. Això te mooooooolt bona pinta, alerta que no sigui es sopar d'avui!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!! Soparàs bé idoi, jajaja.
      A jo me'n va sobrar un trosset i encara n'he pogut berenar, mel!!!

      Elimina