EL MAR, LA LLUNA ... I LES HAMBURGUESES


I en el títol va primer El Mar i La Lluna perquè son molt més importants que les hamburgueses, no haguessin estat ni la meitat de bones sense aquest espectacle al davant. Vos deix la recepta, però també vos deix les imatges del Paradís. Es nota que estim Mallorca, no?




300 gr de pitera d'indiot picada
50gr d'espinacs picats
1 all picat
1 ceba petita picada
Oli d'oliva
2 cullerades de pa rallat
Sal i prebebò

Dins una pella anam sofregint els ingredients, primer l'all i la ceba picats, quan comenci a estar tova la ceba hi posam els espinacs, posam sal i pebrebò i sense deixar de remenar ho deixam al foc fins que els espinacs estiguin cuits. Afegim el pa rallat i remenam bé. Deixam refredar un poc i ho mesclam amb la carn picada. Feim bolles un poc més petites que un ou i les esclafam per a que agafin la forma d'hamburguesa. Amb un poc d'oli dins una pella les anam cuinant per els dos costats, fins que agafin color. Les podeu acompanyar amb una ensalada, a damunt pa amb un poc de maionesa o com més ganes us faci.











1 comentari:

  1. Quines hamburgueses més bones, han de ser molt gustoses. Menjades a la vora del mar... ja no eti dic res... això és el paradís! Petons

    ResponElimina