CANELONS D'ALBERGÍNIA FARCITS DE POLLASTRE


L'estiu ja està guardat dins el calaix i ara és temporada de fer bonda amb el menjar.  Però això no vol dir que tot hagi de ser verd o avorrit. El sopar d'avui és ben alegre, no?





Per 6 canelons:
1 albergínia grossa             3 filets de pitrera de pollastre
1 tassonet de vi blanc        1 all
Oli d'oliva                            Sal, pebrebò, alfàbrega
Salsa de tomàtiga.             Quinoa per acompanyar


Tallam 6 làmines d'albergínia, les posam a dins una palangana de forn en una capa, salam, hi posam un raig d'oli i ho posam al forn 10 minuts a 180°. han de quedar tendres, no massa cuites.
Dins una cacerola posam les pitreres, el vi, un raig d'oli, l'all pelat i alfàbrega picada. Ho cuinam tapat, a foc suau fins que les piteres estiguin tendres, sense que agafin color.

Seguidament ho picam tot amb la batedora i ho salpebram. Repartim aquest farciment sobre les làmines d'albergínia i les enrollam, formant els canelons. Servim acompanyat de salsa de tomàtiga i en aquest cas he fet quinoa, però en ocasions ho faig amb arròs bullit. I llest!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada