ENSALADA CALENTA DE COLFLORI


No pos més receptes perquè no tenc temps de fer les fotos, però ja en tenia ganes i encara que les fotos de mòbil no m'agraden, m'he obligat a posar-la, sobretot perquè ha estat molt bo! La vaig trobar al blog  De Cocinas y Tacones i va ser amor a primera vista.



1 colflori                                                                   2 cullerades d'oli d'oliva
1 ceba vermella                                                       3 cullerades de vinagre
1 cullerada i mitja de mel (jo he posat agave)         3 cullerades de panses sultanes
1 pessic d'"eneldo"                                                  1 grapat d'ametlles torrades
2 grapats de fulles d'espinacs                                  Sal

Encalentim el forn a 180 graus. Mentre, separam la colflori a brots petits i la mesclam amb l'oli, i sal i la posam dins una palangana al forn, 10 minuts. Passat aquest temps hi afegim la ceba tallada en juliana i ho deixam 20 minuts més al forn. A part, mesclam el vinagre, la mel, les panses i un poc de sal. Quan la colflori sigui cuita hi afegim la mescla, l'"eneldo", les ametlles i les espinacs (en cru), ho mesclam tot i llest per menjar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada