REVOLES DE BRÒCOLI



Pensant amb el bròcoli que hi havia dins la gelera ha sorgit aquesta recepta, ha estat un bon pensament. La tenia al calaix de favorits, i avui li ha tocat sortir.  Podeu veure la recepta original al blog Bee My Chef

1 bròcoli separat en brots i bullit        1 ceba
1 pestenegó                                           1 tassa de formatge ratllat
3 cullerades de farina                            2 ous
Sal i prebebò

Picam el pestenegó i la ceba i les sofregim amb un poc d'oli. Dins un bol posam el bròcoli bullit i picat, el sofregit de pestenegó i ceba, i la resta d'ingredients. Ho remenam ben remenat. La recepta original fregeix les revoles, però jo he preferit fer-ho al forn. Donam forma a les revoles i les posam a una palangana i dins el forn durant 20 minuts a 180º (10 minuts per cada costat), treure i menjar!

ENSALADA CALENTA DE COLFLORI


No pos més receptes perquè no tenc temps de fer les fotos, però ja en tenia ganes i encara que les fotos de mòbil no m'agraden, m'he obligat a posar-la, sobretot perquè ha estat molt bo! La vaig trobar al blog  De Cocinas y Tacones i va ser amor a primera vista.