1 cullerada d'oli 125 ml d'aigua
mitja culleradeta de sal 240 gr de farina
1/2 sobre de llevadura ceba
formatge de cabra de rulo orenga
Mesclam la farina, la sal i la llevadura. Hi anam afegint l'aigua tèbia i l'oli. Amassam fins aconseguir una massa elàstica. Deixam tapat amb un drap entre una o dues hores perquè tovi. Després l'aplanam i li donam forma, posam a damunt la ceba tallada fina i el formatge de cabra. Hi posam orenga, sal i un raig d'oli. Ho posam dins el forn 30 minuts a 200 graus. I ja està, deliciosa.
Que rico, con queso de cabra, tiene que estar fabuloso, muchos besos
ResponEliminaMargalida, m'agrada molt com t'ha quedat! I trobo que has combinat molt bé els ingredients: ceba i formatge rolón, gratinats estan exquisits! Petonet
ResponEliminaI tan deliciosa que deu estar!!! has combinat alguns dels meus ingredients preferits. Ja tens raó, tenim gustos molt semblants.
ResponEliminaPetons
Puezzz va ser que no.... Avui l'he preparada per sopar i poder brufar l'enginyeria.... i el resultat no ha sigut el que esperava.... alguna cosa ha fallat...
ResponElimina