No havia cuinat mai carbassa i aquest gustet dolç que li ha donat a la crema ha estat fantàstic, noves sensacions al paladar. La inspiració l'he trobada a Els fogons de la Bordeta, aquest acompanyament per la crema m'ha encantat.
Carbassa Cebes La part blanca d'un porro
Oli d'oliva Comí 3 "quesitos"
Sal i prebrebò Ous bullits
Xampinyons Alls
Pà Sèsam
Tallam la ceba i el porro a juliana i els sofregim dins una cacerola amb una mica d'oli. Quan estigui rossa afegim la carbassa a daus sense la pell. Li donam unes quantes voltes i hi afegim aigua just fins al nivell de la carbassa, no poseu més aigua que quedarà massa clar. Salpebram i hi afegim un poc de comí. Deixam coure 20 minuts, fins que la carbassa sigui fluixeta. Afegim els quesitos i trituram amb la batedora.
Per una altra banda:
Tallam els xampinyons i els alls a làmines i els passam per la pella amb un poc d'oli.
També feim crostons del pà fregint-lo amb oli.
Servim la crema a dins un plat fons i hi afegim els crostons, l'ou picat i els xampinyons, per acabar decoram amb el sèsam. Que aprofiti!
M'alegro que t'hagi agradat, és la nostra crema preferida!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Eii!!! ahir vaig fer aquesta crema per dinar i realment fou una "delicatessen" Els meus dos homes quedaren encantats. Realment molt bona...
Elimina