A la fí he pogut tornar a participar a la recepta del 15, ja en tenia ganes!!!
Ingredients:
Carxofes Formatge rallat
Patates Oli
Mantega Llet
Sal Pebrebò
Rentam les patates i les posam a bullir 10 minuts, les pelam i tallam a làmines primetes. Netejam les carxofes llevant les fulles exteriors i les tallam a làmines fines. Les fregim amb un poc d'oli cinc minutets. Muntam el plat, jo ho he fet a petita escala, dins un motlle de muffins, però si hagués tingut motlles individuals més grossos hagués quedat més vistós. Untam el motlle de mantega i hi posam un fil de llet, hi posam una capa de carxofa, una de formatge, uns trossets de mantega i una capa de patata. Repetim fins a acabar els ingredients i regam amb la llet restant. Ho ficam a dins el forn a 180º 20 minuts. Desmotllam i hi posam nou moscada i julivert picats.
Oooooh, quina bona pinta aquests milfulls! M'encanta la idea, molt i molt original!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Oh!!!!!
ResponEliminaM'encanta la teva recepta, els milfullls de patata m'agraden molt, no ho havia combinat mai amb carxofes, molt bona idea.
Ha de ser boníssim
Margalida, fan molt bon aspecte aquests mil fulls! ingredients senzills i saludables, i un muntatge que no necessita ni coberts! Petonet
ResponEliminaHummm. Tenen una pinta fantàstica.
ResponEliminaPetonets.
M'encanten aquests milfulls!!! M'en menjaria un ara mateix... mmmmm
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Doncs jo pense que t'han quedat fantastics !!!
ResponEliminaUn petonet
Qué original pintxo. Con lo que me gusta a mí cocinar en miniatura... Me llevo esta receta tuya para probarla.
ResponEliminaBesos
Que bona recepta ,la veritat que a mi la carxofa m'agrada molt aixi que prenc nota,petons i gracies per la visita.
ResponElimina