Un plat fresc per un dia ben calorós i encara que estant a Mallorca, cuinant alluny de la platja. És una recepta de La cuina violeta, m'ha agradat perquè és fàcil i gens carregada, la brandada es fa amb nata o llet, però trob que no li fa gens de falta, sobretot per a les persones que ens cau feixuga la nata.
Ingredients:
4 patates
3 trossos de bacallà (avui dels que venen congelats)
Oli d'oliva verjo
Sal i pebrebò
Feim les patates ben netes i les bullim 10-15 minuts, per saber si son cuites hi clavam un ganivet, si estan fluixes, és que estan a punt. Les treim de l'olla i dins la mateixa aigua hi posam els trossos de bacallà, deixam bullir dos minuts i treim del foc. Pelam les patates i les esclafam amb un forqueta. Llevam la pell i les espines al bacallà i l'esmicolam. Mesclam les patates i el bacallà, hi posam un bon raig d'oli d'oliva, pebrebò i sal, amb compte amb la sal perquè el bacallà sol ser salat. Ho posam dins plats decorant amb julivert. I això és tot, n'acab de dinar i ha estat boníssim.
Qué corte más ricoooo, me llevo un poquito, besitosss
ResponEliminaa casa la brandada la fem diferent, queda cremosa, m'ha sorprès jeje
ResponEliminaMargalida, tu l'has millorat! Me n'alegro molt que t'hagi agradat. Moltes gràcies per haver-la compartit.
ResponEliminaUna abraçada ben forta,
Nani
quina bona pinta, margalida. La brandada sempre resulta deliciosa, i ara a l'estiu, freda és exquisida! T'han quedat molt bonics, els "pastissets". Petons
ResponEliminaMarga, quina pinta mmmmmmmmmmmm!! i amb lo que m'agrada el bacallà , me l'apunto per fer un dia d'aquests!!
ResponEliminaUna aferrada molt forta
Teresa
A mi m'agrada de totes maneres, aquesta ha d'estar BONISSIMA.
ResponEliminaPetonets.