Ingredients:
1 bròquil 2 cebes tendres
2 porros 12 gambes
formatge de cabra de "rulo" Llet
1 cullerada de farina 30gr. de mantega
Sal Oli d'oliva verjo
Separam el bròquil en brotets i el bullim 10 minuts, colam i reservam. Dins una pella hi posam oli d'oliva i sofregim les cebes tendres i el porro tallats ben petits. Quant comenci a estar fluixet afegim les gambes sense pelar, deixam que es daurin un poc, les treiem, en separam el cap i n'exprimim el suc a dins el sofrit, hi afegim la mantega i la farina, deixam que la farina es dauri i anam posant la llet poc a poc fins que quedi una beixamel clareta. Comprovar la sal.
Per muntar el plat, usarem un motlle petit, si és individual millor. Posam una capa de beixamel, a damunt els brots de bròquil, cubrim amb beixamel, posam dues o tres de les gambes pelades a damunt i dos talls del formatge. Ho gratinam al forn fins que el formatge el fongui i directe a taula.
Fantàstica recepta, Margalida! Jo el faig sovint, el bròquil gratinat, però això del formatge rul·lo de cabra no se m'havia acudit. Ho provaré! Gràcies per compartir-ho i bon cap de setmana, guapa!
ResponEliminaUna recepta deliciosa, quina bona combinació d'ingredients. Algú s'atreveix a dir que les verdures són avorrides?
ResponEliminaPetons
Ummm, Margalida. Avui n'hem dinat. Acompanyat d'uns nidos de pasta.... Hem disfrutat. Gràcies per sa recepta!!!! Bons Reis!!!!
ResponElimina