Per als qui com jo, no vos sona de res sa paraula "verat" us diré que es tracta de "caballa". Altres vegades havia fet uns canelons similars amb tonyina, vaig veure aquesta recepta a La cocina de Camilni i vaig decidir a provar amb el verat i han sortit ben bons.
3 llaunes de verat en conserva Vi blanc
1 paquet de làmines de canelons Salsa beixamel
2 cebes Formatge rallat
Tomàtiga natural empotada Oli d'oliva, sal.
Tallam la ceba petita i la fregim amb un poc d'oli. Quan sigui cuita afegir el verat esmicolat i un tassó de vi blanc. Quan s'hagi evaporat el ví hi posam unes cullerades de tomàtiga, ha de formar una pasta homogènia i no ha de ser massa clar. Feim la pasta de canelons tal com indica el fabricant i les farcim amb el preparat, els posam dins una palangana per anar al forn i les cubrim amb la beixamel i amb el formatge rallat, posam 5 minutets al forn i llestos.
Muchas gracias por tu visita a mi blog y por quedarte de seguidora, yo también me quedo por aqui, por cierto un canelón bien rico, besos
ResponEliminanena pero si te han quedado más bueno que los nuestros, madre mía qué ricos se ven. Gracias por nombrarnos eres un sol.
ResponEliminaNos alegramos de que te haya gustado, nos quedamos por aquí y te invitamos a que nos sigas si te apetece.
Felices fiestas, y perdona por no poder haber contestado antes, estamos muy liadas.
Besitos desde Cádiz
Hola! Acabo de trobar el teu blog per casualitat i m´agradat molt, així que ja tens una seguidora més! Jo et vull convidar a visitar el meu: http://maramaruja.blogspot.com on comparteixo les meves receptes i trucs de casa. Bones festes!
ResponEliminaQue bons! crec que els hauré de probar a fer ...
ResponEliminaEN PRIMER LUGAR PRESENTARME Y DESEATE MUCHA FELICIDAD.
ResponEliminaËSTOS CANALONES ESTÁN MUY BIEN IDEADOS,ABRAZOS!!!