Ingredients per dues persones:
4 ous bullits 1 ou per l'arrebossat
2 llaunes petites de tonyina 2 cebes
1 tassa de brou de peix Farina (a sa lluna integral)
Julivert picat Oli d'oliva
Tallam els ous per la meitat, llevam els vermells i les mesclam amb la tonyina escorreguda i el julivert, fent una pasta. Farcim els ous amb aquesta mescla i les passam per l'ou batut i la farina. Posam oli dins una pella i quan sigui ben calent hi posam els ous a arrebossar, volta i volta, que no tenguin temps d'agafar massa oli i després les posam a damunt un paper de cuina perquè absorbesqui l'oli sobrant. Dins una pella amb un poc d'oli sofregim la ceba tallada petita, quan comenci a estar transparent afegim una cullerada de farina, remenam i afegim el brou de peix. Anam remenant, ha de quedar una crema no massa espessa, si és necessari hi afegim un poc més de brou per aclarir. Una vegada lligada la salsa hi posam els ous i deixam 5 minutets a foc baix. I ja està, a taula!
Buenos días Margalida, muchas gracias por tu comentario en la receta y avisarme de que la has hecho tú también y además te ha gustado, me alegra
ResponEliminamucho de verdad, así da gusto, visto y hecho ejej. A ti te han quedado muy ricos y con una presencia estupenda, besitos guapa y feliz día
Estupendos los tengo pendientes de hacer.Un abrazo.
ResponEliminaMargalida, aquestes receptes fàcils són les que més m'agraden...I que bons aquests ous.
ResponEliminaNani
Me encantan los he probado sin salsa, pero con salsa tienen que estar aun más estupendos, besos
ResponEliminaNo coneixia aquesta recepta dels ous farcits, arrebossats i amb salsa, quina delícia, tenen molt bona pinta.
ResponEliminaPetons