Aquesta és la meva participació a la recepta del 15 d'Els fogons de La Bordeta i
Xocolata desfeta. Aquest mes dedicada a l'arròs.
Ingredients:
4 tassonets d'arròs bomba 1 all
1 brotet de julivert, "eneldo", alfàbrega i cibulet Prebebò, sal
Formatge rallat grana padano 1 ceba tendre
2 cullerades de nous 1 litre de brou d'au
2 cullerades de pinyons 40gr de mantequilla
Oli d'oliva verge extra 1 copeta de vi blanc
Dins una pella amb un poc d'oli posam la ceba i l'all picats petits, sofregim 5 minuts remenant contínuament. Afegim l'arròs, el dauram lleugerament i hi posam el vi. Deixam que s'evapori i començam a incorporar el brou cullerot a cullerot a mesura que es vagi evaporant. Quant l'arròs comenci a estar tendre, però no del tot cuit, salam, afegim les herbes aromàtiques, la meitat dels fruits secs picats i remenar bé. Acabam de posar tot el brou, quan s'hagi consumit afegir quatre cullerades de formatge rallat i la mantequilla. Rectificam de sal i prebebò. Retiram del foc. Servir tot d'una, escampant per damunt la resta de fruits secs. I a taula!
Margalida, ja et trobàvem a faltar!! Però has tornat amb una proposta fantàstica, aquest risotto ha de ser espectacular amb el toc d'herbes i de nous! M'encanta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Un arrós ben gustós amb tots aquests ingredients...M´agrada!!! petons,
ResponEliminaUn rissotto aparentment senzill que estarà plé d'aromes!!! M'agrada molt l'idea!
ResponEliminaMargalida,
ResponEliminaNomés dir "herbes aromàtiques" ja em ve la flaire"...
Nani
Oh, quin arrosset més bo. les herbes aromàtiques li deuen anar de luxe. L'hauré de tastar! ;)
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
El arrós es molt agrait, i amb aquestes herbes deu estar molt bo! Petons
ResponEliminahe arribat al teu bloc per la recepta del 15, a mi m'encanten els risottos
ResponEliminaptns