Ingredients:
2 paquets de formatge tipus Philadelphia Oli d'oliva
1 paquet de mascarpone 1 tassonet de vi blanc
3 ous 1 sobre de llevadura royal
2 iogurts naturals 200 gr de bolets (de qualsevol tipus)
80gr de farina 1 ceba petita, 1 all
1 pessic de sucre Tomàtigues Xerri
1 pessic de sal 4 carxofes
Dins un bol batem els ous, afegim la farina, sucre, iogurts, philadelphia, mascarpone i llevadura. Mesclam bé, no han de quedar grums. Dins una pella amb un poc d'oli sofregim la ceba, all, carxofes i bolets tot tallat petit. Quan hagi agafat color afegim el vi blanc i deixam que s'evapori. Ho afegim a la mescla anterior i remenam bé. Posam tot dins un motlle untat amb una mica d'oli i ficam a dins el forn 45 minuts a 180º. Quan el forn acabi deixam refredar a dins, sense obrir la porta perquè no es desinfli. Després posam a dins la gelera dues horetes. Servim acompanyat amb les tomatiguetes. I bon frofit!!
Quin goig de pastís! I sembla fàcil de fer... menjat fred te'l pots emportar on vulguis! Gràcies Judith i gràcies a tu també per la proposta! petons
ResponEliminay este pastel es una pasada, tiene que estar riquísimo....se me cae la baba...!!
ResponEliminabsss!!