L'ESTIU



Aquest estiu no he parat gaire per sa cuina, sa inspiració ha anat de vacances i està comprovat que fer proves als fogons sense ganes és una pèrdua de temps, per això m'he dedicat a fer altres coses que venien més de gust: bocatas per menjar a sa platja, cafes amb llet ben prestet a vorera de mar, voltes en bici aprop de sa costa, dies de sol i arena, la paella de cada estiu, ensalades de pasta, molta terrasseta...

Avui és el darrer dia d'estiu i m'he aturat a fer un repas dels darrers tres mesos a traves de ses fotografies, perquè vagi on vagi sa càmera sempre ve, i he volgut compartir-ne unes quantes aquí.

I ara sa tardor, ei que ningú arrufi es nas, no passa res perquè s'acabi l'estiu, ara venen ses passejades per sa muntanya, els esclatasangs, sa sobrassada torrada, ses castanyes, ses fires, sa fresqueta... però tot això desprès de s'estivet de Sant Miquel, que encara quedaran alguns dies de caloreta.

Adeu estiu, fins l'any que ve.

PIZZA-PITA DE VERAT

Amb una idea que agafat de na Marina de Tapa't de tapes mesclada amb el que he trobat a la gelera de sa cuina de sa Lluna he acabat fent aquestes pizza-pites. L'altre vespre vam sopar de pitas farcides i en van sobrar, si no les mos menjàvem s'havien de tirar i les he aprofitades per fer aquesta recepta, no s'ha de tirar res.

SOPA FARCIDA





Al sopar a la fresca de les festes del poble varem aprofitar per fer amb els amics la VI Trobada gastronòmica, aquesta vegada amb la temàtica "farcit de...". Vaig decidir-me per sopa farcida, la resta de coses també estava boníssima, al final hi ha un recull de totes.

PASTA DE DIJOUS DE SETEMBRE

Sense proposar-m'ho m'he agafat unes bones vacances, avui ha vengut bé i el més important, he estat a temps a fer fotos, ha anat just perquè ha durat ben poc. El nom no te cap misteri, avui és dijous de setembre, així de senzill.