Al sopar a la fresca de les festes del poble varem aprofitar per fer amb els amics la VI Trobada gastronòmica, aquesta vegada amb la temàtica "farcit de...". Vaig decidir-me per sopa farcida, la resta de coses també estava boníssima, al final hi ha un recull de totes.
Ingredients:
Sopa per farcir (la més grossa que trobeu) Espinacs
Ceba Ous bullits
Xampinyons Bacó fumat
Oli d'oliva Sal i pebrebò
Bullim la pasta segons les instruccions del fabricant, després l'estenem a damunt un pedaç humit (com si fos pasta de canelons) i deixam refredar. Tallam la ceba petita i la sofregim amb un poc d'oli. Quan estigui mig feta afegim els xampinyons tallats petits, després de cinc minuts afegim el bacó també tallat petit, remenam bé i quan comenci a agafar color el bacó afegim els espinacs (els meus eren congelats, els vaig bullir 5 minuts i els vaig colar i picar, si els teniu frescs posar-los directament a la pella fins que siguin cuits). Deixam cinc minuts més i afegim l'ou bullit picat. Salpebram i mesclam tot ben mesclat. Ja podem anar omplint la pasta, amb una cullereta no va ser difícil de fer-ho, una bona estoneta, això si. Es pot servir talment o gratinar-ho amb formatge, també unes nous picades hi queden molt bé.
I aquests són la resta de plats, fets pels meus amics:
|
Ous farcits |
|
Fulls amb pollastre i ceba confitada |
|
Pollastre farcit |
|
Tartaletes farcides de cranc |
|
Pasta de fulls amb xocolata |
|
Aportació especial de na Cris!!! |
|
Pasta de fulls amb york, bacó i dàtils |
|
Bunyols farcits |
|
Patates farcides |
|
Coca de xocolata farcida de nous |
|
Cardinal |
|
Melicotons farcits de tonyina |
me quedo de seguidor ya q te he visto en otro blog y la verdad q lo q he visto me ha gustado.
ResponEliminaun saludo
http://lacocinademou.blogspot.com
Ummmm, Te superes Margalida......
ResponEliminaI tu que ho mires amb bons ulls!!!!
EliminaMargalida,
ResponEliminaQuin luxe de sopar. Tu ets vas lluir...
Nani
Quan he de dur menjar sempre cerc el que ningú duria o el que no es menja sovint, a vegades els experiments surten malament, però aquesta vegada va surtir rodó.
EliminaUnes propostes boníssimes de veritat. El teu títol és ideal, sopa farcida! M'ha agradat molt. En Ferran Adrià en diria "sopa deconstruïda", he he. Petons
ResponEliminaJaja, tampoc vaig pensar massa el nom, tal cual era tal cual va quedar!
EliminaAcabo de dinar però aquestes propostes m'han tornat a obrir la gana!! :D Ara ja som seguidores mútues! :D Ens veiem per aquí... Aquests galets farcits han de ser deliciosos... A mi m'aburreixen sols i així segur que m'encantarien (em conec...jeje).
ResponEliminaPetons!