DRÁCULA

Be, començ aquesta aventura de blog amb una recepta que m'encanta, l'he trobada navegant per internet, és una imitació des gelat drácula de frigo, quan el vaig fer sa primera vegada, només tastar-lo vaig tornar un parell d'anys enrera. No dubteu en provar-lo si voleu tenir una bona sensació.



Necessitarem per fer-ne per quatre persones:

1 llauna de Cocacola
1 llauna de Llimonada
1 poc de Sirope de fresa
1 pot de Gelat de vainilla

    Com ho feim:

    Mesclam sa cocacola amb un poc de llimonada (un 10%). Ho posam dins una cubitera i al congelador. Cubrim es cul de quatre tassons amb sirope de fresa.
    Hi posam es gelat a damunt.
    Picam els cubitos de cocacola i els hi posam a damunt.

    I ja está! Llest per disfrutar. Ja me contareu que tal.

      4 comentaris:

      1. Ummmmmm!!!!!! un antic noviete meu, un vespre de campament que fèiem "Por" anava per les tendes de campanya dient... "tengo set de hambre!!!" (el pardalango fins a la darrera tenda no es va donar compte que el que tenia en Drácula era "sed de sangre" vegent aquest Dràcula teu jo ara també tinc "tengo set de hambre!!!!". Ho provaré. Molta sort en aquesta aventura. Seré seguidora de Sa Lluna i vés a sabre si arribaràs a tenir estrelles i tot! Molts anys i bona Sort!

        ResponElimina
      2. mmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................te una pinta bonissima!!! en es sopars de glamurosas podriem fer un dia aquest postre.....podria estar molt bé......enhorabona per el blog,

        ResponElimina
      3. Grácies Aina, molt divertit aquest noviete, t'ho devies passar bé amb ell, esper que totes ses receptes te puguin donar aquest bon rollo.

        Àngels, segur que el farem, no se pot deixar perdre aquest "momento" drácula.

        ResponElimina
      4. Tengo "sed de hambre"...... lo millor que he llegit darrerament, què bò!!!!La recepta, me fa un poquet d'oiet.....

        ResponElimina