TRUITA DE PATATES AMB CARBASSA CARAMEL·LITZADA I VISTES A LA MAR


Havia de dur alguna cosa a un sopar, i que tenia a casa? Carbassa i patates. Després d'una ullada per la xarxa vaig trobar aquesta recepta d'Ole tus fogones. És una truita diferent perquè te un punt de dolçor, però crec que en general va agradar i a mi més, tant que la vaig repetir ahir per fer un picnic a vorera de mar.


Ingredients:
4 o 5 Patates                                                    4 ous
1 ceba                                                              Carbassa (un tros de la mida de la ceba)
Sal                                                                    3 cullerades de sucre moreno
Oli d'oliva

Pelam les patates i les tallam a làmines, les posam a dins una pella amb bastant d'oli i les deixam 20 minuts a foc baix. Les treim i les posam dins un colador perquè amollin l'oli, anam posant sal així com les anam traient.
Posam a dins una pella amb un poc d'oli la ceba a juliana i la carbassa a daus petits, deixam uns deu minuts, remenant sovint fins que sigui tou. Ara afegim el sucre i anam remenant 5 minuts més. 
Batem els ous amb una mica de sal, hi afegim la ceba i la carbassa i les patates, ho deixam uns minuts perquè les patates s'impregnin.
Posam un poc d'oli dins una pella i hi tiram la mescla, deixam 5 minuts a foc baix, li donam la volta, 5 minuts més i ja està.


I amb aquestes vistes tan impressionants del far del Cap Blanc de Mallorca ens ho menjarem.
 


2 comentaris:

  1. Margalida,
    Ara que tenim tantes carabasses serà qüestió de fer-la. Ha d'estar molt bona. I un picnic per Mallorca, que bé.
    Una feliç setmana,
    Nani

    ResponElimina
  2. Si te gustan los blogs gastronómicos, te invitamos a pasarte por nuestra cocina!
    http://juegodesabores.blogspot.com.es/

    ResponElimina