Havia de dur alguna cosa a un sopar, i que tenia a casa? Carbassa i patates. Després d'una ullada per la xarxa vaig trobar aquesta recepta d'Ole tus fogones. És una truita diferent perquè te un punt de dolçor, però crec que en general va agradar i a mi més, tant que la vaig repetir ahir per fer un picnic a vorera de mar.
Ingredients:
4 o 5 Patates 4 ous
1 ceba Carbassa (un tros de la mida de la ceba)
Sal 3 cullerades de sucre moreno
Oli d'oliva
Pelam les patates i les tallam a làmines, les posam a dins una pella amb bastant d'oli i les deixam 20 minuts a foc baix. Les treim i les posam dins un colador perquè amollin l'oli, anam posant sal així com les anam traient.
Posam a dins una pella amb un poc d'oli la ceba a juliana i la carbassa a daus petits, deixam uns deu minuts, remenant sovint fins que sigui tou. Ara afegim el sucre i anam remenant 5 minuts més.
Batem els ous amb una mica de sal, hi afegim la ceba i la carbassa i les patates, ho deixam uns minuts perquè les patates s'impregnin.
Posam un poc d'oli dins una pella i hi tiram la mescla, deixam 5 minuts a foc baix, li donam la volta, 5 minuts més i ja està.
I amb aquestes vistes tan impressionants del far del Cap Blanc de Mallorca ens ho menjarem.
Margalida,
ResponEliminaAra que tenim tantes carabasses serà qüestió de fer-la. Ha d'estar molt bona. I un picnic per Mallorca, que bé.
Una feliç setmana,
Nani