PATATES AMB PICORNELLS

Avui es meu cunyat m'ha duit un bon grapat de picornells, m'ha dit que no podia ser que estant a desembre no tengués a es blog una recepta de bolets, idoi dit i fet, aquí la teniu. L'he agafada d'els fogons de la bordeta, una gran font d'inspiració.


Ingredients:
1 ceba
4 patates
Picornells
Brou de verdures
3 alls
Sal, Prebebò, Farigola
1 grapadeta d'ametlles
Oli d'oliva

Tallam la ceba petita i la posam a fregir dins una greixonera. En estar fluixeta la treim i reservam. Posam a dins sa greixonera amb oli els alls sense pelar, després de dos minuts afegim ses patates pelades i tallades a cantons. Donam dues voltes, afegim sa ceba i ho cobrim amb el brou. Hi posam farigola, prebebò, rectificam de sal i deixam coure 10 minuts. Tallam a trossos els picornells i els posam a la greixonera, ho deixam al foc fins que les patates siguin cuites. Treim els alls i els picam amb les ametlles. Afegim aquesta mescla just abans de servir, remenant bé.
I ja està, ha estat boníssim.
Gràcies Sergi!!!


2 comentaris:

  1. Oh Margalida, quina il·lusió!! M'alegro que t'ahgi agradat, és una recepta a la que hi tenim molt de carinyo! T'ha quedat una cassoleta fantàstica!
    Petonet
    Sandra

    ResponElimina
  2. Hola gracias por visitarme y seguir mi blog, yo me quedo también por aquí y me llevo este plato que no conocía pero se ve riquísimo. besitosss

    ResponElimina