BRANDADA DE BACALLÀ

Un plat fresc per un dia ben calorós i encara que estant a Mallorca, cuinant alluny de la platja. És una recepta de La cuina violeta, m'ha agradat perquè és fàcil i gens carregada, la brandada es fa amb nata o llet, però trob que no li fa gens de falta, sobretot per a les persones que ens cau feixuga la nata.


Ingredients:
4 patates
3 trossos de bacallà (avui dels que venen congelats)
Oli d'oliva verjo
Sal i pebrebò

Feim les patates ben netes i les bullim 10-15 minuts, per saber si son cuites hi clavam un ganivet, si estan fluixes, és que estan a punt. Les treim de l'olla i dins la mateixa aigua hi posam els trossos de bacallà, deixam bullir dos minuts i treim del foc. Pelam les patates i les esclafam amb un forqueta. Llevam la pell i les espines al bacallà i l'esmicolam. Mesclam les patates i el bacallà, hi posam un bon raig d'oli d'oliva, pebrebò i sal, amb compte amb la sal perquè el bacallà sol ser salat. Ho posam dins plats decorant amb julivert. I això és tot, n'acab de dinar i ha estat boníssim.








6 comentaris:

  1. Qué corte más ricoooo, me llevo un poquito, besitosss

    ResponElimina
  2. a casa la brandada la fem diferent, queda cremosa, m'ha sorprès jeje

    ResponElimina
  3. Margalida, tu l'has millorat! Me n'alegro molt que t'hagi agradat. Moltes gràcies per haver-la compartit.
    Una abraçada ben forta,
    Nani

    ResponElimina
  4. quina bona pinta, margalida. La brandada sempre resulta deliciosa, i ara a l'estiu, freda és exquisida! T'han quedat molt bonics, els "pastissets". Petons

    ResponElimina
  5. Marga, quina pinta mmmmmmmmmmmm!! i amb lo que m'agrada el bacallà , me l'apunto per fer un dia d'aquests!!
    Una aferrada molt forta
    Teresa

    ResponElimina
  6. A mi m'agrada de totes maneres, aquesta ha d'estar BONISSIMA.

    Petonets.

    ResponElimina