Feia estona que tenia aquesta recepta pendent, i ha estat bona de fer i amb productes de temporada. He aprofitat les albergínies i tomàtigues de l'hort, encara que jo no he anat a regar ni entrecavar cap vegada, jeje, això ho fa mon pare.
Gràcies Biel per passar-me aquesta recepta, esper que s'assembli un poc a com tu la fas.
Ingredients:
Pasta de colors
1 albergínia
Salsa de tomàtiga
Alls
Oli d'oliva
Bullim la pasta segons les indicacions del fabricant i la colam. Posam la pasta dins una pella amb un poc d'oli d'oliva i uns alls laminats, saltejam tot just perquè agafi l'aroma i reservam.
Tallam l'albergínia a daus i la sofregim amb oli, que quedi ben dauradeta i la mesclam amb la salsa de tomàtiga.
Jo he usat la salsa ja preparada de mamare, si no en tenim posam a la pella un pot de tomàtiga crua amb oli, alls picats, pebrebò i alfàbrega fins que la tomàtiga sigui cuita. La salsa ha de quedar compacta, no ha de ser clara.
Servim la pasta acompanyada de la salsa i bon profit!!!
Aquesta recepta ha d'estar bonissima. Com a minim te una pinta fabulosa.
ResponEliminaPetonets.