Aquest aperitiu el vaig fer quan vengueren a sopar les meves estimades amigues "glamouroses", me va dur feina preparar el sopar però havia de mantenir el nivell que han posat. No es la primera vegada que faig aquest plat, el farciment sempre és el mateix i vaig fent proves amb la base, aquesta vegada eren volovans comprats, també es pot fer amb pasta de fulls o amb pa. És molt fàcil de fer i el formatge de salmó li dona un gust especial.
Ingredients:
Volovans Formatge per untar amb gust de salmó
Carabassó Gambes pelades
Prebebò i sal Oli d'oliva
Tallam el carabassó a làmines fines i ho passam per una pella amb un poc d'oli, després de 5 minuts afegim les gambes, salpebram, deixam un moment i apagam el foc. Omplim els volovans amb el formatge i hi posam a damunt la preparació. Servir calent.
M'agrada aquest entrant ^^
ResponEliminaÉs senzill i molt "resultón", els volovans m'encanten :)
M'ha atret molt el teu blog, (la foto que has penjat de Mallorca m'ha enamorat), em quedaré com a seguidora :D
Petons :)
Aquesta recepta está molt bé i per Nadal genial !!
ResponEliminaUna abraçada
Joan i Sara
waw, quin aperitiu tan glamorós, a les teves amigues segur que els va encantar.
ResponEliminaMolt bona i deliciosa idea.
Petons
Un aperitiu molt bó i, a més, vistós.
ResponEliminaI fàcil de fer, així no perds temps amb els aperitius.
Elimina