Avui he fet un pa de pita farcit diferent, al manco al que estam acostumats a Sa Cuina de Sa Lluna, vaig trobar la inspiració al blog En Roc a la cuina, i segur que repetiré.
Pa de pita Ous estrellats
Brots d'ensalada variada Cuixot salat passat per la pella perquè quedi cruixent
Xampinyons sofregits amb alls picats Oli, Maionesa
Banyam el pa de pita una mica i el posam a dins la torradora. L'obrim per un costat i el farcim amb l'amanida, els xampinyons, els ous estrellats, el cuixot salat i per acabar la maionesa, fàcil i ràpid.
mmm! Quina pita més bona! A casa també en fem de tant en tant, perquè permet incorporar ingredients diferents cada vegada. Bon cap de setmana, Margalida!
ResponEliminaSegur que és una delícia, el pa de pita és molt versàtil i a casa ens agrada molt però reconec que no en menjam gaire, pel problema de la intolerància, si en vull le de fer jo, però estic encantada amb el farcit.
ResponEliminaPetons