ESPIRAL DE VERDURES




Acab els darrers dies d'aquesta Primavera, la meva estació preferida, amb aquesta recepta de colors, m'encanta, la veritat és que mirar-la ja treu un somriure.

No podria dir d'on l'he treta perque és una recepta molt popular, hi ha infinitats de receptes a la xarxa, he anat agafant d'aquí i d'allà.




Ingredients:
1 làmina de pasta brisa o de fulls    1 carabassó
1 albergínia                                         2 pastanagues pelades
2 ous                                                    3 cullerades ben plenes de formatge d'untar (tipus philadelphia)
4 cullerades de nata                           Sal i pebrebò

Untam un  motlle amb un poc d'oli i hi posam la pasta brisa. La punxam amb una forqueta per evitar que s'infli i la posam al forn calent, 10 minuts a 180º.

Mentre tallam la pastanaga, el carabassó i l'albergínia a làmines fines de per llarg que després tallarem per la meitat també de per llarg, uns tres centrimetres d'ample més o manco. Jo ho he fet amb una mandolina, si no en teniu haureu de tenir un poc més de paciència, com més primes millor, seran més bones de cuinar.

Batem els ous i les mesclam amb el formatge i la nata, salpebram i posam la meitat d'aquesta mescla a dins el motlle a damunt la pasta brisa. 

Començam a posar les verdures per la part exterior, anam omplint donant voltes cap al centre, formant l'espiral, si no queda estret no us preocupeu, en haver arribat al centre anam omplint els buits fins que quedi estret. Posam a sobre l'altre meitat de la mescla i al forn 30 minuts a 180 grau i a punt per gaudir d'un bon soparet d'estiu.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada