Aquesta vegada he fet peixet, ben bò i sà.
Es necessita:
Filets de peix, jo he emprat lluç congelat, però es pot fer amb qualsevol.
Brou de peix
Carbassons
Gambes pelades
Carn de cloïsses
Formatge light tipus philadelphia (150g per 4 persones)
Sal i prebebò
Tallar els carbassons rodons en làmines fines. Coure al vapor amb sal i prebebò 15 minuts.
Posar el peix a dins una cassola amb el brou necessari per tapar els filets. Quan bulli ho deixam 5 minuts a foc baix. Treure el peix i conservar-lo calent.
Dins una pella posar un dit del brou de coure el peix. Afegir el formatge, remenar fins que es fongui posar sal i prebebò. Quan bulli afegir les gambes i les cloïses. Deixar coure 5 minuts més a foc baix.
Posar el peix a dins el plat, decorar amb les gambes, cloïses i la salsa, i acompanyar amb el carbassó.
Oh, no n'he menjat mai de peix amb salsa de formatge! S'haurà de provar!
ResponEliminaPetonets
Sandra