TRUITA CREMADA DE PRÉSSECS

Per primera vegada particip a la recepta del 15 d'els fogons de la bordeta, em fa molta il·lusió!!!



Necessitam:
2 préssecs
4 ous
2 cullerades de nata líquida
Es suc de mitja llimona
200gr de sucre
2 cullerades de panses
60gr de mantequilla
Anem-hi:
Deixam ses panses en remull dins aigua tèba. 
Pelam els préssecs, els tallam a trossets i les mesclam dins una cacerola amb dues cullerades de sucre, es suc de llimona i sa meitat de sa mantequilla. Ho posam al foc suau, remenant fins que siguin tous.
Batem els ous i els mesclam amb sa nata, sa mantequilla restant fosa, es trossos de préssec i ses panses escurregudes.
Untam de mantequilla una pella antiadherent petita, l'encalentim i hi posam sa quarta part de sa mescla. Cuallar sa truita per es dos costats donant-li sa volta. Repetir el procés fins obtenir quatre truites.
Escampar es sucre restant per damunt ses truites i cremar-les amb una pala de cremar o gratinar-les al grill del forn... i a punt d'engolir, mmmm!!! que bones.







6 comentaris:

  1. Ostres Margalida, una truita de préssecs! Aquesta sí que no me l'esperava, quina passada!!!
    Moltíssimes gràcies per animar-te a participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Molt original aquesta recepta. M'ha sorprès això d'una truita amb préssec
    Bona cuina

    ResponElimina
  3. Aquesta truita cremada té molt bona pinta. M'ha agradat molt sa teua proposta. Moltes gràcies per participar a la recepta del 15. I un plaer haver trobat es teu bloc! Mos anam veient!
    Petonets!

    ResponElimina
  4. Una recepta ben eoriginal! Una truita dolça! M'agrda molt!
    Petons

    ResponElimina
  5. Fácil, dulce y original. Nos has sorprendido a todos. Pienso probarla en postres? Creo que se comerá así no? Saludos

    ResponElimina
  6. Gracias por todo, si es un postre, si te gustan las cosas dulces te encantará. Saludos

    ResponElimina