TRUITA DE BACALLÀ

M'encanten ses truites i si son bones de fer més encara.

Ingredients:
Ceba
Porros
Alls
Bacallà
4 ous
Un poc de llet

Una vegada descongelat es bacallà (si el teniu fresc millor), el posam dins una cacerola amb dos dits de llet, ho posam a foc baix fins que bulli. Apagam es foc, deixam que refredi un poc, treim es bacallà i l'esmicolam.

Posam un poc d'oli dins una pella i hi posam sa ceba, s'all i es porro tallat petitet, amb un poc de sal, fins que siguin fluixets. Jo pos sa tapadora, es foc baix i tira tira, així evit que se cremi gens.

Mesclam els ous, es bacallà, sa verdura, rectificam de sal i posam un poquet de prebebò.
Posam foc alt a una pella no massa grossa, amb una mica d'oli, quant sigui ben calent hi posam sa mescla. Baixam es foc i ho deixam coure, quan comenci a cuallar li donam sa volta i sempre amb es foc baix ho deixam, perque poc a poc quedi cuita per dedins. I aquest és el resultat

4 comentaris:

  1. Que rica tu tortilla, me encanta de bacalao.
    Besos. Lola

    ResponElimina
  2. Hem coincidit amb la truita!!! tot i que no l'hem fet exactament igual. Moltíssimes gràcies per participar a Memòries!!! petonets

    ResponElimina
  3. Mira que m'agrada la truita de bacallà, és tan bona, i encara no n'he preparat mai!
    Moltes gràcies per participar al memòries.

    ResponElimina
  4. T'he trobat a Memòries d'una cuinera. Felicitats per la truita de bacallà, a mi m'agrada molt.
    Nani

    ResponElimina