Una recepta lleugereta per començar sa tardor.
Ingredients:
Colflori
Aigua
Xampinyons
Cuixot salat
"Quesitos"
Nou moscada
Prebebò
Sal
Tallam sa colflori a brots petits i la posam dins una cacerola amb aigua bullent (aigua sa justa perquè tapi sa colflori, si n'hi ha massa serà massa clar) i un poc de sal.
Tallam es xampinyons a làmines i les passam per sa pella amb un poc d'oli, quan estiguin cuits i afegim es cuixot a trossets, li deixam dos minutets i apagam es foc.
Quan sa colflori sigui cuita ho passam tot per sa batedora, afegint-hi dos "quesitos" o un poc de nata, prebebò i nou moscada. Ho servim escampant a damunt sa crema es xampinyons i es cuixot.
Una cremeta fantàstica... per quan faci més fresqueta! jejeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'encanten les cremes de verdures. Aquesta de coliflor no l'he tastat mai, però segur que aviat la faré, té molt bona pinta.
ResponEliminaPetons