ALBERGÍNIES FARCIDES DE TONYINA



4 albergínies petites
2 ous
3 llaunes petites de tonyina
1 ceba
1 cullerada de philadelphia (es pot substituïr un altre tipus de formatge salsa de tomàtiga o nata)
Sal, prebebò

Xepam ses albergínies de per llarg i les bullim amb aigua i sal. Les colam, i quan siguin fredes treim sa polpa amb una cullereta, la picam i reservam. Tallam petita una ceba i la posam a fregir amb una cullerada d'oli, a foc lent, quan sigui cuita hi afegim la tonyina, els ous bullits picats, la polpa de l'albergínia i una cullerada grossa de crema de formatge, salpebram i deixam que tot lligui. Farcim les albergínies amb la mescla i a punt de menjar, com casi sempre ràpid i fàcil, jo no ho vaig fer, però un poc de formatge a damunt i passades pel grill han de ser més bones encara.



1 comentari:

  1. Una bona alternativa a les típiques albergínies farcides de carn. Quina bona pinta.
    Això sí, jo seguiré el teu consell i les gratinaré amb una mica de formatge.
    Petons

    ResponElimina