QUICHE DE FORMATGE, ANOUS I ALGUES

Per un sopar de dissabte vespre a davant sa tele, arreplegant quatre coses que hi havia per dins sa gelera, és una quiche diferent de ses que havia fet sempre, sense nata, nomes amb ous per lligar.



Ingredients:
Formatge de cabra de rulo
Espagueti de mar (algues)
1 poma golden
Anous
2 cullerades de sopa de ceba en sobre.
Tofu
1 làmina de pasta de fulls
3 ous
Sal i prebebò

Dins un bol posam la poma, el tofu i el formatge de cabra tallats a daus, els anous, també hi posam les algues hidratades, i la ceba seca, per acabar hi posam els ous i mesclam bé que tot quedi humit. Estiram la pasta de fulls sobre la safata de forn i hi posam a dins la mescla. Ho posam al forn 30 minuts a 180graus. Boníssima, ha volat!!!



1 comentari:

  1. Margalida, m'agrada molt llegir les teves receptes perquè m'encanta la varietat dialectal de les Balears. La meva filla sempre es fa les quiches amb tofu. Hauré de provar de fer-lo servir.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina