FIDEUS AMB GÍRGOLES I GAMBETES

Tenía uns bolets que no es podien tudar, cercant he trobat aquesta recepta i l'he adaptada al que tenia a casa i ha surtit un sopar ben bò.



Ingredients:
Fideus d'arròs
1 poma
Bolets
Gambetes
1/2 culleradeta de Curri
Sèsam torrat
Oli d'oliva
Sa i prebebò

Pelam sa poma i la tallam a daus, la posam a bullir dins una cacerola amb un dit d'aigua, quan sigui cuita, la colam i l'esclafam amb una forqueta.
Dins una pella amb un poc d'oli posam es bolets trossejats, després de 5 minuts hi afegim ses gambes, deixam 5 minutets, salpebram, hi posam el curri,  remenam perquè es mescli bé i apagam el foc.
Preparam els fideus d'arroç segons les instruccions del paquet. Posam els fideus dins un plat, a damunt es bolets, espolvorejam el sèsam i acompanyam amb sa poma.
 


5 comentaris:

  1. Que bo, Margalida! També tinc uns bolets per gastar i fideus d'arròs.... a veure si m'animo i em surt tan bé. Les fotos sòn precioses! Petonet

    ResponElimina
  2. Molt bé Margalida! Gírgoles i gambetes? I fideus d'arròs? Una bona combinació.
    Nani

    ResponElimina
  3. M'encanta aquesta combinació d'ingredients, quins fideus tan bons t'han quedat.
    Quin sopar tan bo.
    Petons

    ResponElimina
  4. Mmmmmmmmm me ha gustado!!!

    Que tengas buen fin de semana.

    ResponElimina
  5. mmmmm, que rico, estas mezclas además con el toque oriental, salen muyyyyy ricas!!
    bss

    ResponElimina