SANDVITX MARINER


Hem estrenat es mes d'abril amb un diumenge perfecte per sortir de sa cuina i amb un sandvitx ideal per menjar mirant la mar, a la Badia de Pollença.



Ingredients:
Pa de motlle
Canonges
Salmó fumat
Maionesa
Palets de cranc
Tonyina amb oli d'oliva

Picam els palets i les mesclam amb la tonyina i la maionesa.
Untam aquesta mescla sobre el pa de motlle, hi posam a sobre un grapat de canonges, el salmó fumat i ho tapam amb l'altre llesca pitjant per prensar-ho un poc.

I ja està, han estat deliciosos menjats a es soleiet amb ses ones ben aprop.






2 comentaris:

  1. Quina enveja Margalida, un sanvitx al costat del mar i fet amb peix! Això no té preu...! Gràcies per ensenyar-nos aquestes fotos tan boniques. Petons!

    ResponElimina
  2. Margalida, això de menjar un entrepà com aquest en aquest paratge, és de luxe...és de somni...
    Jo que visco al costat del mar ho valoro tant!
    Bona setmana!
    Nani

    ResponElimina