Revistant i actualitzant receptes antigues del blog.
2 cebes 2 carabassons
100gr de formatge rallat 60ml d'oli d'oliva
200gr de cuixot dolç (o salat) a daus petits sal, prebebò, nou moscada
4 ous
Tallam petitet els carabassons i les cebes, hi afegim el cuixot, mesclam. Dins un bol batem els ous amb l'oli, una pessic de sal, un de prebebò i un de nou moscada, juntam les dues mescles, afegim el formatge rallat i ho posam dins un motlle untat i a dins el forn 45minuts a 180º. Calentet està boníssim.
Quin pastís de carbassó tan bo, a més t'ha quedat molt bonic. Molt bona recepta.
ResponEliminaPetons
Uf, a mi també m'ha encantat la idea! Deu tenir un sabor molt suau, ideal per acompanyar carn o peix. M'apunto la recepta! Petonet
ResponEliminaOH! Que bona pinta te aquest pastis!!! M´apunto la recepta!!!
ResponEliminaPetons
Pascu Vicens
http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/