OUS FARCITS DE TONYINA

Ses gallines estan a tope, a sa lluna tenim molts d'ous i les hem de donar sortida. En aquesta recepta he arrebossat, una cosa que no m'agrada massa, no en veureu massa d'arrebossats al blog, però he vist la recepta a Recetas con encanto i m'ha entrat pels ulls, he mirat de fer el possible perquè no estigués massa carregat d'oli.

MACARRONS AMB FORMATGE

 

Una recepta molt fàcil de fer, m'ha duit molt poc temps d'estar a davant es fogons. I ha estat boníssima, he agafat la idea De cocinas y tacones, cercava alguna cosa per fer en diumenge a les dues del migdia amb molta gana i poques ganes de cuinar. Aquesta va dedicada a es nostre corredor TMSDT, per recuperar hidrats de carboni.

PASTÍS DE FORMATGE AMB BOLETS I CARXOFES

Aquest plat com que es menja fred, va molt bé per deixar-lo fet el vespre abans i hora de dinar només és treure i seure. La idea l'he agafada d'el mon de juju, gràcies Judith.

PASTÍS CAPRESE


Aquestes dies de festa hi ha més temps per fer coses dins sa cuina de sa lluna, aquest pastís és senzill, però té uns ingredients que m'agraden molt, gràcies a Mis deliciosas comiditas per aquesta bona recepta. Caprese és una ensalada italiana, de Capri, que té com a ingredients principals mozzarella, alfàbrega i tomàtigues.

CANELONS DE BACALLÀ I ESPINACS

Mira m'ha pegat per fer quaresma avui, més que res m'ha encantat aquesta recepta. L'he vista a Cogollos de agua i he pensat que no hi havia millor dia que avui per fer-la.

SANDVITX MARINER


Hem estrenat es mes d'abril amb un diumenge perfecte per sortir de sa cuina i amb un sandvitx ideal per menjar mirant la mar, a la Badia de Pollença.